Gratis Workshop voor Gastheren/Gastvrouwen: Ontwerp de Droomhalsband van je Hond!

 

Welkom bij onze unieke Hondenhalsband workshop, waar creativiteit en gezelligheid samenkomen.

Stel je een gezellige bijeenkomst voor, gevuld met enthousiaste hondenliefhebbers, allemaal bezig met het ambachtelijk vervaardigen van op maat gemaakte hondenhalsbanden. Als gastheer open je niet alleen de deur naar deze verrijkende ervaring, maar dompel je jezelf ook kosteloos onder in het ambacht. Deze creatieve workshop voor hondenliefhebbers is absoluut een must.

Workshop Details:

  • Persoonlijke Creatie: Leer hoe je een unieke halsband maakt die perfect past bij de persoonlijkheid van je hond.
  • Gezellig Samenzijn: Geniet van een leuke dag vol creativiteit en deel je passie voor honden met gelijkgestemden.
  • Deskundige Begeleiding: Ontvang begeleiding van een ervaren instructeur die je door elke stap van het proces zal leiden.
  • Materialen Inbegrepen: Alle benodigde materialen voor het maken van de halsband worden voorzien, kies uit een verscheidenheid aan kleuren.
  • Speciale Aanbieding voor de host: Als dank voor het hosten van de workshop, neem je gratis deel.

 

Nog niet volledig overtuigd? Bekijk dan even de volgende testimonials van mensen die je vooraf gingen.

Ik wil gastheer/gastvrouw worden!!

Super! Dat horen we graag!!

Neem hiervoor gerust even contact op met ons via whatsapp en dan kijken we of we samen een gepaste datum kunnen vinden om er een gezellige namiddag van te maken.

Je kan ook altijd een kijkje nemen op onze contactpagina

FAQ

Moet ik ervaring hebben met het maken van halsbanden?

Nee, helemaal niet! Onze workshop is ontworpen voor deelnemers van alle niveaus, inclusief beginners. Ikzelf zal je gedurende het hele proces begeleiden, van ontwerp tot uitvoering.

Wat moet ik meebrengen naar de workshop?

Alles wat je nodig hebt voor het maken van de halsband wordt door ons verzorgd. Het enige dat je mee moet brengen is je enthousiasme en liefde voor honden!

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Dit geeft je voldoende tijd om te leren, te creëren en te socializen met andere hondenliefhebbers.

Kan ik deelnemen als ik geen hond heb?

Zeker! Of je nu een dogmom bent of gewoon van honden houdt en een creatieve middag wilt doorbrengen, je bent van harte welkom. Wie weet maak je wel een prachtig cadeau voor een vriend of familielid met een hond.

Hoeveel kost een workshop?

Voor de gastheer/gastvrouw is deze volledig gratis. De kostprijs voor de andere deelnemers komt op €60, hierin zitten alle materialen inbegrepen en de begeleiding van mezelf. Vergeet niet dat je na afloop met jouw persoonlijke en unieke halsband naar huis gaat ;)